Kaart niet beschikbaar
Date/Time
Date(s) - 24/03/2023
7:00 pm - 11:00 pm
Location
Brack Breda
Categories No Categories
Tijdens de vrijdag van Slock de Bock serveren wij samen met Peter Kesseler een Hopscheuten menu!




Reserveren kan via de website www.brackbreda.nl of gelijk via de ticketlink: http://bit.ly/Hopscheutenmenu.
Geef wel even aan bij de menuwensen of u vlees of vegetarische wil genieten van dit menu.
De hopscheut
gekoesterde vrucht van de aarde
Een vroege voorbode van de lente. Het begint eind februari onder de grond en eindigt in het voorjaar als delicatesse in de toprestaurants.
Het oogsten van de scheuten is een manuele arbeid die veel tijd en toewijding vergt, waardoor de groente zeer gegeerd is.
Een vroege voorbode van de lente. Het begint eind februari onder de grond en eindigt in het voorjaar als delicatesse in de toprestaurants.
Het oogsten van de scheuten is een manuele arbeid die veel tijd en toewijding vergt, waardoor de groente zeer gegeerd is.
Het leven van de hopscheut is kort, en zeer waardevol. Niet alleen voor de brouwer.
“de Witte Ranken”
We gaan op ontdekkingsreis naar de fantastische smaak van de hopscheuten. Rechtstreeks vanuit het Poperingse hoppeland heb ik bij de hopboer een verse voorraad ingekocht. Deze hopboer heeft met veel enthousiasme de hopscheutenteelt tot een kunstvorm verheven. Kessler Catering staat dit weekend in het teken van de hop. Ik ga met dat witte goud beeldhouwen of beter gezegd “smaak componeren”.
De bieren die we schenken
De brouwers van BRACK hebben de mooiste bieren voor dit menu uitgezocht.
De brouwers van BRACK hebben de mooiste bieren voor dit menu uitgezocht.
Hoi, zijn wij te laat om te reserveren voor de Hopscheuten menu door Peter Kesseler? Wij zijn met met minimaal 6 en mogelijk 10 man. Kunt u ook laten weten wat de kosten pp zijn. Alvast bedankt!
Ik heb je even een mailtje gestuurd!